با محمد بود که رحمت بارید شما چه میدونید آدمای تسخیر شده
کلی معترض تو خیابون راه میرفتند که آمریکا و اسراییل خواب می رفتند
حالا مشتا گره میشه آخه این غیرتمونه تا دشمن اسلام تو حیرت بمونه
مرگ بر آمریکا مرگ بر اسراییل

پخش گزیده هایی از فیلم موهن و ضد اسلامی «معصومیت مسلمانان» موجب برانگیختن موج ضد آمریکایی در دنیا شده و به مرگ سفیر آمریکا در لیبی منجر شد.
از این فیلم تنها نسخه ای ۱۳ دقیقه ای در اینترنت در دسترس همگان قرار گرفته و نسخه فعلی حتی از فیلمهای تجربی کارگردانان تازه کار هم کیفیتی به مراتب پایین تر دارد اثری کاملا ابتدایی است .
یوتیوب و گوگل علیرغم درخواست کاخ سفید جستجو برای این فیلم را ممنوع نکرده اند. به گفته برخی منابع تهیه این فیلم ۵ میلیون دلار هزینه برای سرمایه گذاران یهودی آن داشته اما با توجه به کیفیت فیلم ساخت آن با چند صد هزار دلار کاملا امکان پذیر است .
تهیه کننده این فیلم ناقولا باسلی ناقولا فردی سابقه دار در اختلاس و تهیه و توزیع مواد مخدر است .
او با افتتاح چند حساب بانکی با اسامی ساختگی به برداشت غیرقانونی پول دست زدو پس از برملا شدن ماجرا در سال ۲۰۰۹ به ۲۱ ماه زندان محکوم شد ولی پس از اینکه او حاضر شد اطلاعاتی درباره سردسته گروه اختلاس گران به اف بی آی بدهد ،محکومیتش به یک سال کاهش پیدا کرد.
ازجمله اسامی که او از آنها استفاده کرده بود باید به یوسف باسیلی ، مارک باسیلی ، نیکولای باسیلی و اروین سلامه اشاره کرد.وی همچنین در سال ۱۹۹۷ بخاطر تلاش برای تولید و فروش متامفتامین دستگیرو به جریمه نقدی محکوم شد.
کارگردان فیلم آلن رابرتز تدوینگر شناخته شده ای در هالیوود است اما سابقه کارگردانی او تنها به چندفیلم پورنو بر می گردد. اما او و چند تن از هنرپیشه های فیلم اظهار کرده اند از محتوای فیلم مطلع نبوده اند و کارگردان فیلم تصور می کرده مشغول ساخت فیلمی تاریخی است.
تولید این فیلم در ماه آگوست ۲۰۱۱ آغاز شده و در ان زمان ناقولا دو ماه بیشتر نبود که به خانه برگشته و از زندان ازاد شده بود . به این ترتیب مشخص می شود فیلمنامه در زندان نوشته شده بود. در آگهی مربوط به قبول هنرپیشه برای این فیلم نام تهیه کننده سام باسیل و نام کارگردان الن رابرتز قید شده است .
اما پس از انتخاب عوامل ، فیلم به عنوان داستانی تاریخی در صحرای عربی به آنها معرفی می شود . حدود هشتاد تن از آنها با ارسال نامه ای به سی ان ان اعلام کردند از محتوای این فیلم بی خبر بوده و به آنها گفته شده بود داستان فیلم در مصر ۲۰۰۰ سال قبل می گذرد و رابطه ای با مذهب ندارد .این فیلم یک بار اوایل امسال در یک سینمای تقریبا خالی در هالیوود به نمایش درآمده است.
با این حال فیلم موهن معصومیت مسلمانان مورد حمایت تری جونز قرار گرفته؛ کشیشی که در سال ۲۰۱۰ تصمیم داشت قرآن کریم را آتش بزند. او که در شهر گینس ویل ایلات فلوریدا زندگی می کند ، اشاره کرد که با کارگردان فیلم تلفنی صحبت کرده و برایش آرزوی موفقیت کرده است .
این مطالب رو حتما ببینید !
*
حرکت زشت و بيشرمانه زن و مــرد چینی در بــــاغ وحش! + عکس
رقص خانمهای ایرانی در عروسی +عکس
مهناز افشار در آغوش شریفی نیا + عکس
رقص جنجالی جلوی چشمان احمدی نژاد + عکس
ازدواج ۲ مجری معروف و همجنس باز شبکه من و تو +عکس
شوخی جالب و ترسناک این پسر با دختران زیبای مجرد + عکسها
عکس تاسف بار و ناراحت کننده دانشجوی دختر ایرانی
*
دختر ۱۱ ساله تهرانی قربانی هوسرانی مادرش! +تصاویر
عکسی از حرکت زشت دختر ایرانی
حرکت ناشایست از رضا صادقی؟؟+عکس
هدیه فوتبالیست های معروف به مهناز افشار + عکس
پشت پرده حرمسرای یک دیکتاتور + عکس ها
زیباترین نویسنده زن جهان انتخاب شد + تصاویر
عکسی عجیب که حاصل تلاش 12 سال بود
شوخی زشت دختر دانشجو با استادش در سر کلاس ! + عکس
تصاویر/ پارتی مختلط دانشجویان دانشگاه امیرکبیر
همراه اول
**********************************************************








ar3 گفته است :